Programul Națiunilor Unite pentru Dezvoltare (PNUD) a lansat Proiectul "Dezvoltarea afacerilor inovatoare pentru o creştere economică durabilă la nivel local", care urmează să fie implementat în perioada 2015 – 2017.

akquinet logo

Obiectivul-cheie al acestui Proiect este de a contribui la implementarea Strategiei Naţionale „Inovaţii pentru Competitivitate". În conformitate cu Strategia, inovaţiile reprezintă produse, procese tehnologice, instrumente de marketing sau procese de business, noi sau semnificativ îmbunătăţite, utilizate de firme pentru a spori vânzările. Inovaţiile pot fi noi pentru o anumită companie sau o anumită piaţă, dar ar putea să nu fie neapărat noi la scară globală.

Proiectul îşi propune să impulsioneze procesele inovatoare în companiile moldoveneşti prin oferirea accesului la cunoştinţe specializate pentru promovarea inovaţiilor, prin stimularea cooperării între companii şi autorităţile publice locale şi prin oferirea de granturi pentru generarea și absorbţia ideilor inovatoare de către companiile beneficiare ale Proiectului. Pentru a adapta Proiectul la necesităţile companiilor şi pentru a planifica optimal resursele acestuia, PNUD a iniţiat un sondaj în rândul companiilor moldoveneşti care deţin potenţial inovaţional.

Prin prezenta, Vă rugăm să luaţi parte la acest sondaj și să răspundeţi la întrebări. Vă asigurăm că răspunsurile Dumneavoastră vor rămâne anonime şi informaţia oferită va fi utilizată doar în scopurile Proiectului.

Găsiţi aici Chestionarul!