INVITAŢIE

Stimate (ă) domn/doamnă,

Prin prezenta, Organizaţia pentru Dezvoltarea Sectorului Întreprinderilor Mici şi Mijlocii (ODIMM) are deosebita plăcere de a Vă invita la atelierul de lucru: „Credite accesibile cu garanţii financiare”, care va avea loc joi, 04 februarie, ora 9.00, în incinta Centrului expoziţional „MOLDEXPO”, et. 2, sala de şedinţe.

Scopul evenimentului este sensibilizarea publicului larg privind contribuţia şi impactul Fondului de Garantare a Creditelor la dezvoltarea sectorului întreprinderilor mici şi mijlocii.

Ţinând cont de importanţa activităţii Fondului, întru facilitarea accesului întreprinderilor mici şi mijlocii la credite, s-a propus crearea unui focus grup format din reprezentanţi ai mediului de afaceri, băncilor comerciale, societăţii civile şi publicului larg, care să pună în discuţie constrîngerile în procesul de creditare şi garantare a mediului de afaceri pentru a identifica soluţii de îmbunătăţire şi optimizare a mecanismului existent.

În cazul în care intenţionaţi să diseminaţi materiale informaţionale şi promoţionale despre oportunităţile de dezvoltare a afacerilor în Republica Moldova, Vă rugăm, să ne informaţi anticipat.

Ne exprimăm convingerea că participarea şi implicarea Dumneavoastră va aduce valoare adăugată evenimentului şi va contribui incontestabil la atingerea scopului propus.

În speranţa că veţi da curs cererii noastre,

Vă rugăm să confirmaţi participarea prin telefon 022 21 15 52 sau e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., până marţi, 02 februarie.

Cu respect,

Iulia IABANJI Director General