Vă lansăm invitația cordială de a participa la prima instruire în domeniul promovării inovațiilor în afaceri, desfășurată în cadrul Proiectului de promovare a inovațiilor în afaceri implementat de Programul Națiunilor Unite pentru Dezvoltare (PNUD Moldova) în parteneriat cu Ministerul Economiei. Participanții la instruire vor putea accesa fondul de granturi mici pentru promovarea inovațiilor în afaceri care va fi prezentat și lansat la eveniment. Instruirea va fi efectuată de un grup de consultanți internaționali cu vastă experiență în domeniu și se va desfășura in perioada 26-27 iunie 2015. Agenda detaliată a cursului de instruire este atașată. Vă rugăm să confirmați prezența Dvs. la instruire înregistrându-vă online pe Formular de Înregistrare . Proiectul este finanțat de PNUD, Guvernul Norvegiei și compania Orange Moldova. Informații suplimentare pot fi obținute prin e-mail la:Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., unde poate fi expediată si confirmarea participării.

Detalii

- Cursul este oferit cu titlu gratuit, costurile fiind acoperite de către organizatori.

- Numărul de locuri disponibile este limitat.

- Programul de instruire se va desfășura în limba Română, Rusă și Engleză.

Condiții de eligibilitate

- Companii înregistrate în RM, cu cel puțin 2 ani de activitate.

- Disponibilitatea de  a participa integral (2 zile) la training.

- Interes sporit pentru implementarea inovațiilor în afaceri.