Cursurile de instruire oferite de ODIMM au fost o motivație pentru a lansa o afacere. Olga Vasilcenco din orașul Dubăsari a inițiat, acum 3 ani, o afacere „aromatizantă”, lansând pe piața autohtonă primele odorizante auto din uleiuri esențiale. Ideea inovativă a antreprenoarei a prins contur datorită accesării unui suport financiar nerambursabil prin intermediul programului „Femei în afaceri”. Cu susținerea statului, Olga a procurat cel mai important instrument în procesul de producere, și anume, utilajul pentru confecționarea fiolelor. Antreprenoarea a optat și pentru un material special care menține mirosul, iar produsele sale au împânzit în timp, magazinele de piese auto din majoritatea raioanelor din țară. 

„Promovăm un mod de viață sănătos prin crearea unui ambient benefic, inofensiv și plăcut parfumat cu esențe naturale. Ne dorim să clădim relații de lungă durată cu clienții noștri, astfel încât produsele noastre să fie prima alegere în materie de odorizante”, susține antreprenoarea.

La ora actuală, afacerea Olgăi Vasilcenco se bucură de succes și îndeamnă toate femeile cu spirit antreprenorial să profite de oportunitățile oferite de programele de stat pentru a-și pune în practică propriile afaceri.